Ех, епохата на социалните мрежи! Време, в което една снимка

...
Ех, епохата на социалните мрежи! Време, в което една снимка
Коментари Харесай

Смях на чужд гръб! Photoshop издънките и БГ звездите: Кои се издъниха през годината?

Ех, епохата на обществените мрежи! Време, в което една фотография не може да бъде качена, в случай че зад нея няма най-малко още 10 несполучливи и не е обработена с някоя и друга програма/app. 

И макар че това си звучи като утъпкана пътека, доста родни звезди се издъниха епично в начинанието да разгласяват своите съвършени фотоси в Instagram. Предлагаме ви някои от най-хубавите гафове:

Андреа и бягащият филтър

Поп-фолк певицата и Photoshop-ът са първи другари и до момента в който пред предишните години тя постоянно режеше ушите от фотосите си, тази година певицата се изложи нацяло видео от морето. Него може да видите нагоре, а обичаният ни миг е, когато вталяващият я филтър стопира да работи за елементи от секундата. 

Виж още: Токсични връзки и звезден отплата! Кои са звездните кавги, оглушили 2022 година?

Гери-Никол

Позабравената певица рядко качва нещо естествено от телефона си. При нея лицето постоянно наподобява като на кукла. Особено се притеснихме за Гери след фотографията нагоре, на която изглеждаше като че ли с нея е работил екзорсист. Не че забележки за обработени фотоси не получи и под други изявления, само че тази разсмя мнозина.

Пиленцата от Монако

 https://www.instagram.com/dimitrova_nina_world/

Резилите преследват Пиленцата от Монако, само че тази година беше изключително емблематична за тях, защото Женското пиленце откри чудото на FaceApp. Дълги часове и доста изявления по-късно фотосите ѝ започнаха да не наподобяват чак толкоз изкуствено, само че класиката с очите нагоре към момента ни преследва в кошмарите ни.

Емрах

 https://www.instagram.com/emrastr/

Поводът беше една фотография, на която някак си зърната на поп-фолк артиста се оказаха... разногледи. Нямаше по какъв начин да не отбележим положителната му форма, само че тези зърна в действителност се набиваха на очи. Е, оказа се (или най-малко по думите на Емрах), че става въпрос за генетична специфичност, която той повтори и в други фрагменти. 

Виж още: Новата кино година: кои ще са най-любопитните филми за 2023 г. 

Палома Митева

 https://www.instagram.com/palomaamitevaa/

Младата майка се изложи свиреп с един филтър, който я направи на нещо приблизително сред Доналд Тръмп и коледна мандарина. Кожата ѝ стана толкоз оранжева, че даже в токсикологията биха се тормозили за нея. Е, добре, че онлайн никой не наподобява по този метод.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР