Едногодишен кокер шпаньол на име Роко е нает да надушва

...
Едногодишен кокер шпаньол на име Роко е нает да надушва
Коментари Харесай

Куче-дегустатор на лов за лошо уиски в шотландски бъчви

Едногодишен кокер шпаньол на име Роко е нает да надушва несъвършенствата на в дъбови бъчви в шотландска дестилерия, оповестява Агенция Франс Прес.
Всички проблеми, които открие измежду бъчвите в дестилерията за уиски Grant в град Гирван, югозападна Шотландия, ще бъдат докладвани на шефа на международната марка Крис Ууф.
 Кои са най-здравите кучета Кои са най-здравите кучета
Порлталът Spruice Pets е съставил лист от 10 породи кучета, които се отличават с положително здраве и дълъг живот, оповестява РИА Новости. П...
„ Дървото е натурален материал, а дестилирането на уискито е органически развой, тъй че нашата работа за Grant`s Whisky е да се уверим, че всичко е съвършено, до момента в който уискито отлежава в дъбовите бъчви “, сподели Ууф.
" Обонянието на куче като Роко е 40 пъти по-силно от човешкото и ние особено подбрахме и обучихме Роко да засича аромата на всичко, което не е напълно вярно, до момента в който уискито узрява. "
Роко е бил обучаван за “ролята “ в продължение на шест месеца и чиновниците са му създали специфична барака в дестилерията.
Лидерът на екипа, който ще се грижи за Роко, Лиан Нобъл, сподели: „ Атмосферата се подвига на всички места, където Роко работи, и хората не могат да не се забавляват в негово наличие. Той е работещо куче, а не домакински любим на работно място, тъй че имаме насоки да не бъде обезпокояван, когато си почива сред промените, само че повишението настроението е реалност. "

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР