Едногърба камила, бухал, гигантска змия, кучета, котки и дори малък

...
Едногърба камила, бухал, гигантска змия, кучета, котки и дори малък
Коментари Харесай

Камила, щраус, гигантска змия и дори кайман получиха благословия в катедрала в Ню Йорк

Едногърба камила, бухал, гигантска змия, кучета, котки и даже дребен кайман бяха благословени в неделя в катедралата " Сейнт Джон " в Ню Йорк, заяви Агенция Франс Прес, на която се базира Българска телеграфна агенция.

Стотици животни бяха благословени от епископа на Ню Йорк Андрю Диче като част от отбелязването на деня на свети Франциск от Асизи. Според преданията католическият светец е обичал животните.

Двама души внесоха жълтия питон в катедралата. 

Благославяне на животни не е имало от 2018 година През 2019 година има пожар, а по-късно стартира пандемията от COVID-19. 

Катедралата в неоготически жанр в Ню Йорк може да побере към 1500 души. В неделя тя бе съвсем цялостна. 

Повечето кучета, чакащи за благословия, бяха спокойни. Множеството се развълнува при влизането в катедралата на камилата, живееща в държавна плантация. Андрю Диче благослови и други изненадващи гости - дребен кайман, пони, бухал, щраус. Всяко от животните беше въведено в катедралата от доброволци в бели одежди.

Церемонията включва и осъществявания на катедралния хор. 


Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР