Едно видео от ТикТок канала на инфлуенсър Даниел Петканов стана

...
Едно видео от ТикТок канала на инфлуенсър Даниел Петканов стана
Коментари Харесай

Този дядо развълнува всички с думите си: „Расте безотговорно поколение. Ние бяхме хора на думата“

Едно видео от ТикТок канала на инфлуенсър Даниел Петканов стана доста известно в мрежата. Във видеото чужд дядо е мъчително прям по отношение на минусите на днешното потомство, като прави и неизбежната параленост с неговото време.

Дядото е безапелационен, че днешните младежи не се интересуват от нищо, а разчитат единствено на мама и тати. 

На въпроса на Дани Петканов за какво в днешно време младите не основават фамилии и не раждат децата дядото е мъчително прям:

„ Защото са материално обезпечени. Те не желаят да си основават компликации, а желаят да си живеят живота. На независимост, без задължения. Мама и тате ги хранят, а преди време хората раждаха деца, с цел да имат работна ръка в фамилията. “

„ Расте едно хилаво, безконтролно потомство “, безапелационен е възрастният човек и прибавя, че намира за огромна неточност анулацията на казармата.

„ Това е огромно закононарушение, огромна загуба за нашата нация. Там хората ставаха мъже и индивиди. Учеха се на колективизъм, учеха се на другарство, на ред и дисциплинираност “.

Непознатият дядо, който завладя мрежите с изявлението си, споделя, че точно от казармата е усвоил редица качества, които са му потребни и до през днешния ден.

Той е на мнение, че за неговото потомство дадената дума е била закон.

„ Никога не си припомням нещо да съм заречен, което да не съм го извършил. Много държа и държа и другите да бъдат по този начин към мен – казана дума за мен е хвърлен камък “. 

Неговите думи провокираха огромен отзив в обществените мрежи. Някои не са съгласни с носталгията му по казармата и считат, че тя е загуба на време, до момента в който други са на мнение, че всичко, което е споделил дядото е тъкмо по този начин.

Със сигурност живеем във време, в което казаната дума постоянно не се извършва. Напротив – от ден на ден се учудваме, когато някой извърши обещанието си.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР