Едно от най-посещаваните заведения в областния град отново отвори врати

...
Едно от най-посещаваните заведения в областния град отново отвори врати
Коментари Харесай

Известен майстор-готвач започна да прави кулинарни магии в ресторант „Балабановата къща“

Едно от най-посещаваните заведения в регионалния град още веднъж отвори порти с нови стопани, научи организация BulNews.bg. Познатата първокласна конюнктура в ресторант „ Балабановата къща “ е непокътната, само че менюто е напълно променено. Заслугата за това е на новия Господар на кухнята - началник Лачев.
Кулинарният вълшебник Лъчезар Лачев е работил в кухните на няколко страни. Готвил е девет години в Гърция и е овладял до съвършенство средиземноморската кухня. Около две години е работил в Италия, Турция и Чехия. Две години е бил основен готвач на супер първокласна яхта. Работил е и в България.
Шеф Лачев прави неповторима композиция от кухните на Средиземноморието /най-атрактивните - гръцката, италианската, испанската, само че намира ентусиазъм и в предписания от мароканската, индонезийската, кипърската и ливанската кухни.
Негови дългогодишни клиенти настояват, че гостите на „ Балабановата къща “ са късметлии, тъй като ще се насладят на най-хубавото от началник Лачев. Имайки поради дългогодишната процедура на майстор-готвача, посетителите на ресторанта ще усетят невероятните усети, включени в подбраното и плътно меню.
„ За мен е значимо здравето на клиентите и удоволствието, което те ще получат от добре приготвената храна. Моят принцип е потреблението на охладени меса и риби. В кухнята ми няма микровълнови фурни, мононатриев глутамат, нездравословни добавки и артикули, които не са пресни. Моята единствена цел е да си спомните усета на положителната храна “, споделя Шеф Лачев.
Знаковият ресторант „ Балабановата къща “ във Враца е новият сътрудник на платформата за доставка на храна за дома и офиса FoodboX.bg. Необходимо е единствено да изберете едно от кулинарните изкушения в ресторанта, а екипът на FoodboX ще свърши всичко останало.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР