Едно от най-големите погрешни схващания във фентъзи бейзбола е, че

...
Едно от най-големите погрешни схващания във фентъзи бейзбола е, че
Коментари Харесай

Фентъзи бейзбол: Помощ за кражби може да се намери при някои от най-слабите играчи на MLB

Едно от най-големите неправилни схващания във фентъзи бейзбола е, че не можете да намерите качествени играчи в неприятни тимове.

Често виждаме, че това е по-разпространено в света на закриващите играчи, само че също по този начин надига грозната си глава, когато приказваме за офанзивни играчи, заседнали в най-ниските клубове. White Sox, Athletics, Rockies, Marlins и Nationals са пет от най-лошите тимове, само че в случай че се вгледате деликатно, към момента има няколко необработени диаманта, които можете да намерите.

Както мнозина могат да потвърдят, категорията на откраднатите бази продължава да бъде главен детайл за множеството фантастични бейзболни лиги. Да го заключите в този момент, доколкото можете, е от първостепенно значение — освен за мястото ви в класирането, само че и за позиционирането ви в комерсиалните договаряния по-нататък.

Централния полеви състезател на Nationals Джейкъб Йънг има шест откраднати бази в последните си шест мача и към момента е наличен допълнително от 85 % от лигите в ESPN и Yahoo.

Й...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР