Едно от имената в актуалния сезон на Като две капки

...
Едно от имената в актуалния сезон на Като две капки
Коментари Харесай

Пълен провал за Крисия в Като две капки вода

Едно от имената в настоящия сезон на " Като две капки вода ", посочено за любимец в шоуто още преди началото му бе това на Тодорова, нашумяла от " Шоуто на Слави " и представянето си на детската " Евровизия " преди години.

Очакванията изпълнителката да се трансформира в кандидат за победител обаче претърпяха цялостно крушение.

Още на първия лайв, дребната дама се издъни грубо с подправено пеене, а повода бе прекомерно огромната хапка за нейната уста. се опита да влезе в облика на една от емблемите на соул и ар енд би музиката - Тони Бракстън, което беше персонален избор и очевидно недомислен.
свързани новини9720на 14.02.2022
Превъплъщението на любимката на Слави Трифонов обаче втрещи феновете с доста подправени тонове, а обликът, който сподели момичето, по-скоро приличаше на гримирана ромка от Централна гара. Въпреки неуспеха, журито се опита да оневини очевидното крушение, защото е единствено на 17 години.

Но тогава какво прави в шоу за огромни и за какво си избира непостижими облици, питаха се феновете.

" Супер зле и мн подправено. Оценка 1 от 10. Какво готино симпатично момиченце беше, а в този момент се е направила на... ", възмущават се почитатели на шоуто. " Беше ми неловко да виждам и чувам. Грам не й се получи...добре,че има самочувствие ", отсъдиха още във Facebook.

Тони Бракстън е доста характерна изпълнителка. Има впечатляващ тембър и наличие. Висока топка за Крисия, криво-ляво осъществяване, само че все пак искам триумф отсега нататък, умерено подлагаха на критика осъществяването, което учудващо бе поощрено от журито.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР