Една от трансферните цели на Тотнъм през изминалото лято -

...
Една от трансферните цели на Тотнъм през изминалото лято -
Коментари Харесай

Транферна цел на Тотнъм: Всичко беше готово

Една от трансферните цели на Тотнъм през миналото лято - Бруно Фернандес, разкри, че договорката с "шпорите " е била подготвена, само че прехвърлянето е бил блокиран от сегашния му клуб Спортинг Лисабон.

Атакуващият хафл беше измежду най-желаните играчи през лятото, като за неговия автограф се бореха Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид. Оказва се обаче, че най-близо до подписа на португалеца е бил Тотнъм.

"Тотнъм направиха няколко предложения към мен и всичко беше съвършено или най-малко по този начин си мислех. Всички знаят, че огромната ми упоритост е да заиграя в Англия, само че първо трябваше да бъдат спазени избрани финансови условия. Спортинг счете, че офертата за клуба не е преференциална и аз трябваше да уважа решението ", съобщи Фернандес.

"Един ден ще напусна Спортинг, когато упоритостите на клуба не съответстват с моите. Все отново този миг към момента не е пристигнал. Клубът не ме продаде, тъй като вярваше, че предлагането не е преференциално за тях и също по този начин повярваха в моите полезности, че цялата обстановка няма да навреди на отдадеността ми към поставените цели. Прави са ", приключи атакуващият халф.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР