Една от спецификите на тази предизборна кампания е, че атаките

...
Една от спецификите на тази предизборна кампания е, че атаките
Коментари Харесай

Социолог: В тази предизборна кампания атаките са персонални

„ Една от спецификите на тази предизборна акция е, че офанзивите са лични. Те оставят политическото говорене като възможност да седнат на една маса. Предстои да следим акция в среда на отвращение. Отношенията ще зависят от съотношенията ”, съобщи социологът Елена Дариева пред Нова нюз.

„ Не съм уверен, че Политическа партия ще вземат участие в последваща коалиция, тъй като нямаше логичност в самото събиране на ПП-ДБ. Това отблъсна част от електората. Докато „ Да, България ” с ДСБ имат към 300-350 000 гласа. Ще продължава стопяването на доверието ”, предвижда доцент Алексей Пампоров.

Съчетанието на два вота дава късмет за по-висока изборна интензивност, сподели Дариева.

" Очакванията са към 2,5 млн. души да гласоподават за Народно заседание и малко по-малко - за Европейски парламент ", счита социологът.

" За евровота изборната квота за представител на политическа партия в европарламента е 5,88, тъй като България има право на 17 евродепутати ", изясни Елена Дариева.

" Ако приказваме, че абсолютният капацитет на лявото политическо пространство в България е 20%, се основава риск или една политическа мощ да прескочи и да вкара един народен представител, или с раздробяването там да нямат нито един евродепутат ", сподели тя.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР