Една от най-красивите жени в Еквадор за изминалите години не

...
Една от най-красивите жени в Еквадор за изминалите години не
Коментари Харесай

Разстреляха брутално участничка в Мис Еквадор 2022

Една от най-красивите дами в Еквадор за миналите години не съумя дълго да се радва на признанието. Бившата призьорка от състезанието " Мис Еквадор 2022 " Ланди Парага бе брутално убита в региона на провинция Лос Риос , където трябваше да вземе присъединяване в обществено мероприятие.

Покушението бе дело на наемни убийци и бе снимано от охранителна камера в заведение, като фрагментите са безусловно шокиращи. На видеото се вижда по какъв начин нападателите се разпределят авансово, с цел да блокират пътя й, а след това изстрелват куп патрони, тъкмо като в сцена от някой мафиотски филм.

Иначе Парага е добре позната и на управляващите в Еквадор, като името й неотдавна изплува в следствие, обвързвано с корупцията в правосъдната система и полицията.
               

Отделно тя имаше и любовна връзка с Леандро Нореро, чийто съществени бизнеси бяха свързани с наркотрафик и пране на пари. Последният  също почина принудително през 2022 година в пандиза в град Лакатунга, където излежаваше присъда. Две години по-късно същата орис сполетя и някогашната му другарка.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР