Една жена нашумя с уникалния си чудотворен еликсир против стареене“,

...
Една жена нашумя с уникалния си чудотворен еликсир против стареене“,
Коментари Харесай

Женският „чудотворен еликсир против стареене“ изсветлява кожата и се справя с бръчките – и струва £2

Една жена нашумя с неповторимия си „ вълшебен балсам срещу стареене “, който направи кожата й по-ярка и чиста след две седмици.

Любителите на грижата за кожата са залети с изявления в обществените медии всеки ден, които ни споделят кои артикули да купим и техники, с цел да създадем лицата си да наподобяват безупречно. Но не всичко работи за всеки - някои са захласнати от хиалуроновата киселина, други се кълнат в нощни маски за лице, а трети разчитат на почистващи принадлежности и ролки за лице.

Но една жена е намерила елементарен метод да засияе кожа, която няма да ви коства цяло положение. Дигитален създател и инфлуенсър за хубост, Лиза Байсл, пръскаше лицето си с оризова вода всеки ден в продължение на 14 следващи дни и видя по какъв начин кожата й фрапантно се усъвършенства. Тя реши да тества хака, откакто видя видеоклип на някой, който пробва " чудотворната " наклонност.

Лиза видя, че кожата й наподобява по-млада, по-малко възпалена и по-хидратирана от нормално. Тя даже видя по какъв начин акнето й н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР