Една изопачена новина в медиите, близки до управляващите, започва да

...
Една изопачена новина в медиите, близки до управляващите, започва да
Коментари Харесай

Сигнал до ФрогНюз: Момчето не е никакъв режисьор... За 50 лв. е готово на всичко

Една изопачена вест в медиите, близки до ръководещите, стартира да придобива все ”по-кафяв ” темперамент. Става дума за момчето, което бе свалено от трибуната на митинга, откакто изиска оставката на президента Румен Радев. Случката бе погната от публицисти на ПИК и ”24 часа ”.
26-годишният Петьо Гюдюлев е показан като млад и самостоятелен режисьор. Той бе свален от фонтана пред президентството по време на митинга във вторник вечерта, откакто изиска от микрофона оставката и на президента Румен Радев.

До ФрогНюз обаче дойде сигнал на човек, работещ във филомовите среди, който твърди, че младежът не е никакъв режисьор, а работи като професионален протестър.

" Познавам " момчето ". То не е никакъв режисьор. Даже не знам дали съумя да приключи приблизително обучение. Преди 5-6 години се опитваше да го приключи вечерно, само че имаше заплашителен проблем поради невисок разсъдък и не съм сигурен, че съумя. Като цяло е безспорен мърльо.

Преживява като върви статист по филми, като платена аудитория и дребни обири. Както и като заплатен протестър. За 50лв е подготвен на всичко. Но да кажеш че си самостоятелен режисьор... ", показа в сигнала си до нас индивидът, поискал да резервира анонимност.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР