Един сватбен ден обикновено е пълен със специални спомени, които

...
Един сватбен ден обикновено е пълен със специални спомени, които
Коментари Харесай

„Моята сватба от 40 000 разруши живота ми – не можех да говоря за това в продължение на 3 месеца“

Един брачен ден нормално е цялостен със специфични мемоари, които да цените – само че животът на една жена беше „ унищожен “ от цялото тестване.

Булката, която пръсна £40 000 на огромния си ден, даже не можеше да приказва за това в продължение на три месеца, защото й аргументи толкоз доста стрес.

Лусинда Роуз, 39, остана във екстаз, когато нейният сътрудник Иън Браун, на 43 година, зададе въпроса през януари 2023 година след среща в продължение на година и три месеца. И когато се стигна до септемврийската женитба, Лусинда сподели на Иън, че тя ще провежда всичко.

Решена да даде всичко от себе си, Лусинда искаше „ съвършената “ женитба, въодушевена от Холивуд, с нотка искра на инфлуенсър. И скоро се оказа, че резервира фойерверки, струнен квартет, фургон за сладолед и даже кон и карета, с цел да се опита да направи огромния си ден допустимо най-екстравагантен.

Бъдещата младоженка продължи да работи на цялостен работен ден, до момента в който планираше огромния си ден, и тя запълваше всяка спомагателна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР