Един работник загина и трима бяха ранени при срутване на

...
Един работник загина и трима бяха ранени при срутване на
Коментари Харесай

Най-малко един загинал при срутване на строителна площадка във Флоренция

Един служащ почина и трима бяха ранени при сриване на строителна площадка в италианския град Флоренция, заяви цитираната от " Ройтерс " италианската осведомителна организация Ansa в петък, до момента в който локалните управляващи споделиха, че броят на жертвите ще нарасне.

Пожарникарите написаха в обществената медийна платформа X, че случаят е станал в северозападната част на града и е породен от сриване на плоча в панелна постройка.

Ansa заяви, че служащите са строяли супермаркет.

Еудженио Джани, президентът на района Тоскана, сподели пред новинарския канал SkyTG24, че двама служащи са били извадени от руините при доста сериозни условия и че има доста дребна вяра за другите трима служащи , които към момента са затрупани под развалините.

Кметът на Флоренция Дарио Нардела сподели настрана пред SkyTG24, че трима служащи са починали , трима са в болница в устойчиво положение, а неустановен брой към момента са в неопределеност.

Премиерът Джорджия Мелони изрази съболезнования на фамилиите на служащите.

" С паника проследявам развиването на обстановката и благодаря на всички, които вземат участие в издирването на изчезналите и в избавителните интервенции на ранените ", написа тя на X.
 Товарен транспортен съд потъна в Мраморно море, търсят се 6-ма
Товарен транспортен съд потъна в Мраморно море, търсят се 6-ма

Вълните в региона, където корабът е потопен, са достигнали височини от 3 метра
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР