Един от най-талантливи млади българи - илюзионистът и стендъп комик

...
Един от най-талантливи млади българи - илюзионистът и стендъп комик
Коментари Харесай

Илюзионист и стендъп комик открива грандиозното парти за 13-я рождения ден на най-успешната бургаска агенция за модели

Един от най-талантливи млади българи - илюзионистът и стендъп комедиант Венсан Петров, ще е водещият на грандиозното празненство за 13-тия рождения ден на Inter Models Burgas. Комедиантът, който мина през „ България търси гений “, а по-късно нашумя и със лично шоу, е следващата изненада, която уредниците от стилната организация са подготвили за своите посетители. Венсан е извънредно надарен и сигурно ще държи висок градус на страстите в тържествената вечер.
Междувременно един от формалните сътрудници на Inter Models – Christian Of Roma, също изпраща емблематична година. Най-големият вносител на козметика за коса у нас бележи 30-годишен празник през 2023.

Със своите 30 години история Christian of Roma се трансформира в водач в бранша за артикули за коса.

В края на последното десетилетие беше открита нова национална база, която обслужва филиалите на компанията в страната, които зареждат над 10000 фризьорски салона у нас с артикули на марките Mounir, Alfaparf Milano, BES, L’ANZA, COTRIL, OWAY, L’ANZA и други Christian of Roma стана извънреден вносител на световноизвестния бранд Mounir, като компанията провежда и единствения по рода си майсторски клас на известния фризьор в Пловдив, България. Събитието стана значима част от календара освен на българските дизайнери на коса, а и на представители от 26 страни.

Christian of Roma има най-големия механически екип от експерти, провежда многочислени семинари в страната и чужбина. За поредна година в ръцете на стилистите й беше поверен бекстейджа на най-големите фешън събития у нас – Sofia fashion week, Мис България 2023 и други. Компанията взема присъединяване и в разнообразни благородни дела, в една от тях взаимно с Академията за мода - акцията “Подкрепи една фантазия ”.

Наскоро една от най-изисканите бизнесдами в България - притежателят на Christian of Roma Елена Кристиано бе удостоена от Академията за мода с приз „ Златна игла “ в категория " Цялостен принос ".

Винаги със личен жанр - както във визията, по този начин и в покупко-продажбите, тя залага на девизът: „ We love, we create, we inspire ” в ръководената от нея компания.
Припомняме, че Inter Models Burgas ще отпразнува своя рожден ден с неповторима стратегия на 12 декември в едно от най-популярните заведения Dock 5 Night Club.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР