Един от най-обичаните млади актьори у нас празнува рожден ден

...
Един от най-обичаните млади актьори у нас празнува рожден ден
Коментари Харесай

Най-добрият имитатор на Бойко Борисов празнува днес

Един от най-обичаните млади артисти у нас чества рожден ден през днешния ден, научи Sofia24.bg . Ненчо Балабанов с изключение на като артист е прочут и като артист, подражател на Бойко Борисов, победител в третия сезон на " Като две капки вода “ (2015), водещ на предаването " Господари на ефира “. Познат е и като комисар Костов в полицейския сериал " Полицаите от края на града ", само че за най-хубавата си роля досега счита тази на Христо Чобанов от All Inclusive “

Той е роден на 17 април 1980 година в Котел. Завършва Техникум по електротехника и електроника " Мария Кюри “ в Сливен. Кандидатства в НАТФИЗ " Кръстьо Сарафов “ и в Нов български университет със компетентност Поп пеене. Приет е и на двете места, само че избира НАТФИЗ, където приключва със компетентност Актьорство за куклен спектакъл в класа на Румен Рачев.

Играе в Младежкия спектакъл. Най-популярните представления, в които взе участие са " Котки върху парещ ламаринен покрив “ и " Български национални приказки и песни “. Играе и в спектакъл " Завеса “. През 2019 година изиграва основната мъжка роля в комедийния сериал " All inclusive “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР