Един от най-красивите плажове в Близкия изток е заобиколен от

...
Един от най-красивите плажове в Близкия изток е заобиколен от
Коментари Харесай

Вижте един от най-красивите плажове в Турция

Един от най-красивите плажове в Близкия изток е заобиколен от къмпинги и е обичан на туристи от десетилетия.

Плажът Кабак е „ драгоценен камък “ на югозападния бряг на Турция. Въпреки чистотата на белия му пясък и ослепителното синьо море, малко, само че най-решителните туристи са стигнали толкоз надалеч. Отдалечеността на плажа обезпечава успокоение за плажуващите.

Днес, в случай че стигнете до там, евентуално ще намерите дребна навалица от хора, които са решили да се насладят на усамотение и хубост. В региона са разположение студиа за йога убежища и хостели.

Ако търсите място в Турция, където да не вършиме нищо, значи ще обикнете Кабак. Целият смисъл на визитата в Кабак е да не вършиме нищо, с изключение на да се отпуснете.



Oliver`s Travel неотдавна класира Кабак като най-хубавият плаж, който Турция може да предложи. Уебсайтът отбелязва по какъв начин 25-километровото пътешестване от курортния град Олюдениз, както и половинчасовото вървене, което е належащо, с цел да стигнете до водата, си заслужават на 100%.

Плажът е заобиколен от борови гори и планини, може да бъде доближат единствено посредством втурване по пътека пешком.

Там ще бъдете най-вече в компанията на локални поданици и туристи с раници, пътуващи по Ликийския път. Няма да намерите доста улеснения, никакви водни спортове или шезлонги чартърен. Атмосферата е спокойна, а хората идват тук основно, с цел да оценят естествената хубост и необезпокояваната тишина по време на почивката си.

Има някои сенчести зони, където да се скриете от жаркото слънцето със сок или бира от някой от плажните питейни заведения.

Най-близкото огромно обитаемо място е Анталия, което е на към 150 км по права линия.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР