Един фанатик на красотата изпробва и тества вирусния серум от

...
Един фанатик на красотата изпробва и тества вирусния серум от
Коментари Харесай

„Използвах £11 серум от охлюви на лицето си в продължение на седем месеца – сега не мога да живея без него“

Един маниак на хубостта тества и тества вирусния серум от охлюви на Amazon, за който се споделя, че придава на лицето ви „ стъклен тип “ " като зарево.

Пролетните предложения на Amazon са тук, предлагайки обилие от отстъпки в цяла планина от артикули за хубост. Доказвайки, че мислят отвън кутията, когато става въпрос за грижа за кожата с впечатляващи свойства срещу стареене, търговецът на дребно продава всичко - от пчелна отрова до слуз от охлюви. С смесен рейтинг от пет звезди от над 67 000 рецензенти, тези артикули бяха приветствани, като някои споделиха, че в този момент са „ съществени в тяхната рутинна грижа за кожата “.

Един известен артикул - който беше приветстван като " ботокс в бутилка " - е серум, който неотдавна стана вирусен в обществените медии. Съдържащ 96,3 % филтрат от секрет от охлюви, продуктът поддържа кожата хидратирана, като в същото време защищава от признаци на стареене. Култовият любимец измежду почитателите на хубостта беше понижен до ниска цена е COSRX Advance...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР