Един убит, трима ранени при катастрофа на пикап и SUV на пътя в окръг Лексингтън, твърдят ченгета в SC

...
Един човек е загинал, а други трима са ранени в
Коментари Харесай

Един човек е загинал, а други трима са ранени в неделя вечерта при катастрофа с пикап и SUV, магистрален патрул на Южна Каролина каза.

Сблъсъкът между два автомобила е станал около 21:20 часа. в окръг Лексингтън, според Lance Cpl. Лена Бътлър.

Както компактен SUV Saturn Vue от 2007 г., така и пикап Toyota Tacoma от 2017 г. се движеха на запад по S.C. 302 в района на Пелион, каза Бътлър. Близо до кръстовището с Asbury Kneece Lane всъдеходът намали за движение и беше отзад до пикапа, според Бътлър.

И двете превозни средства избягаха от дясната страна на пътя и един от пътниците в всъдеходът е загинал на място, каза Бътлър.

Друг пътник от всъдехода и двамата водачи са били ранени и откарани в медицински център Лексингтън, според Бътлър. Допълнителна информация за състоянието на оцелелия пътник и двамата шофьори не беше налична.

Следващата служба на окръг Лексингтън не е идентифицирала публично пътника, който е починал.

Няма информация дали всеки, участвал в катастрофата, е бил с предпазен колан.

До четвъртък 612 души са загинали по пътищата на Южна Каролина през 2023 г., според Държавния департамент за обществена безопасност. Миналата година 1091 души са загинали при катастрофи в Южна Каролина, съобщи DPS.

Поне 25 души са загинали при катастрофи в окръг Лексингтън през 2023 г., според данни на DPS. Миналата година в окръга са докладвани 43 смъртни случая, съобщи DPS.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР