Дясната ръка“ на Лютви Местан в партия ДОСТ – Бахри

...
Дясната ръка“ на Лютви Местан в партия ДОСТ – Бахри
Коментари Харесай

Скандал: Дясната ръка на Лютви Местан в ДОСТ се върна в „московската партия” ДПС

„ Дясната ръка “ на Лютви Местан в партия ДОСТ – Бахри Юмер, бе признат още веднъж за член на Движение за права и свободи. Това е втори живот за някогашния регионален ръководител на Движение за права и свободи в Кърджали в обичаната „ московска “ партия.

Любима, тъй като Движение за права и свободи оправи живота на Бахри Юмер, с цел да не остане единствено един селски даскал в Джебелско. „ Московска “, тъй като това беше определението на същия Юмер, когато поради големите му зависимости от другата страна на „ Капитан Андреево “, наричаше Движение за права и свободи „ москов партиси “ и „ копейка партиси “.

Бахри Юмер още веднъж в Движение за права и свободи. Това не е единствено „ в кухнята на Движение за права и свободи “, засегнатост е за гласоподавателите на Движение за права и свободи, и за тези 100 000 етнически турци, които бяха повярвали в идеята ДОСТ.

Реклама

ДОСТ пък е минало отпътувало. Горчив урок за ръководещата партия в Турция, която може и да е имала положителни намерения за етноса в България, само че несъмнено заложи на „ куци коне “, написа „ Родопи24 ”.

В управителното тяло на ДОСТ имаше единствено един, който става и за пред хора, и за пред институции, и за парламентарна естрада, и за значими диалози по света и у нас. Няма да те посрами, няма да е позор за етноса, несъмнено, в случай че може да си разреши да излезе от ролята на кукла на конци. И това беше Лютви Местан.

Местан, а на Бахри Юмер. Единият беше водач, другият – най-тъмният индивид в ДОСТ. Щом са приели назад Бахри Юмер, да приберат и Лютви Местан. Пак ще е дразнещо и обидно, само че от втория най-малко изгода за Движение за права и свободи ще има.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР