Двойка гимназисти в Ню Мексико се дуелираха с мечове в

...
Двойка гимназисти в Ню Мексико се дуелираха с мечове в
Коментари Харесай

Учител в Ню Мексико накара ученици да се дуелират с мечове в клас, което доведе до сериозно нараняване на тийнейджърка, се казва в съдебния процес

Двойка гимназисти в Ню Мексико се дуелираха с мечове в клас по разпореждане на своя преподавател, наранявайки тежко и трайно тийнейджърка, сподели фамилията й в правосъдно дело.

Гражданският иск е подаден от Арнолд и Джуди Гачупин, настойници и баба и дядо на възпитаник – разпознат единствено като Н.С. — за който се твърди, че е претърпял прекратени нерви и сухожилия от борба с мечове на 2 май 2022 година в гимназията Volcano Vista в Албакърки.

Искът е на име Държавни учебни заведения в Албакърки, помощник-директор Мануел Алзага и някогашен преподавател по химия Ловиата Мичъл като обвинени.

Твърди се, че Мичъл донесъл мечове в жанр катана и рапира в учебно заведение този ден, предиздвикал учениците да пренаредят бюрата, с цел да образуват пръстен в средата на класа и имал чифтове учениците се борят, се твърди в правосъдния развой.

След като първата двойка дуелиращи се студенти по естествени науки приключи двуминутната си борба, N.S. и съученичката Д.М. са били извикани от Мичъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР