Двете страни са поставили на масата документи, които могат да

...
Двете страни са поставили на масата документи, които могат да
Коментари Харесай

Денков за ротацията: Документите са на масата, трябва да се влезе в преговори

Двете страни са сложили на масата документи, които могат да послужат при договарянията, само че би трябвало да се влезе в развой на договаряния. Това сподели министър председателят акад. Николай Денков в Народното събрание.

„ Нямам подозрение, че това ще отнеме повече от два дни и се надявам този интервал да бъде обезпечен, с цел да могат договарящите да огледат двата документа, да уточняват текстовете, да видят къде има единодушие и къде разминаване “, разясни той.

Оценките си за работата на министрите Габриел ще показа първо с Николай Денков

Денков разяснява и оценката на министрите. „ Още преди месец дадох на Мария Габриел информация какво е изпълнено във всяко едно министерство и от всеки един министър. Обменихме няколко бързи думи по какъв начин наподобява картината. Това, което остана, е да обсъдим един по един министрите “, сподели още той.

Премиерът отхвърли да уточни какъв брой министри ще бъдат заменени, до момента в който не беседва с Мария Габриел. Очакванията му са този диалог да се организира в границите на идващите дни.

Н. Пр. Кенет Мертен не назова пред Светослав Иванов дали санкционния лист за българи ще се разшири

На въпрос проблем ли е съгласно него, че от няколко дни една от партиите в Народното събрание се управлява от човек, глобен по световния закон " Магнитски " за корупция, министър председателят отговори.

„ За мен същинският проблем е, че нашата правосъдна система не работи както би трябвало. Полагаме големи старания, с цел да може тя да се почисти и да бъде рестартирана. Този, който е подкупен, би трябвало да получи отмъщение и да бъде осъден от съответните институции “, разяснява още Денков.

Иззети са двата му телефона, в които са настроени към 10 пощенски кутии

Според него лепенето на етикети – „ този е подобен “ и „ оня е онакъв “, оказва помощ единствено в политическите разногласия, само че не води до устойчиви резултати.

Николай Денков уточни, че няма информация за Червения корсар. „ Това, което видях по медиите, е забавно, само че е значимо да се уверим, че зад него няма освен това “, безапелационен е той.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР