Двете деца на загиналата в тежката катастрофа на пътя Бургас

...
Двете деца на загиналата в тежката катастрофа на пътя Бургас
Коментари Харесай

Последни подробности за ужаса на пътя Бургас – Средец

Двете деца на починалата в тежката злополука на пътя Бургас - Средец 33-годишна жена са тежко потърпевши. Момиченце на 5 години е с фрактура на черепа и с заплаха за живота. 8-годишната й сестричка е получила комоцио. 53-годишната им баба е контактна и все още се прецизират получените й пострадвания. Всичките бяха откарани след случая в УМБАЛ Бургас.

Както Burgas24.bg осведоми случаят стана малко преди 15 часа през днешния ден в пътната права Бургас - Средец в региона на разклона за Черни връх. При преден удар сред два автомобила почина 33-годишната бургазлийка, пътуваща на предната дясна седалка в един от колите - “Ситроен С 3 ", каран от 53- годишната й майка.

Водачът на отговорния автомобил - “БМВ " - 59 -годишен мъж от село Константиново не е потърпевш. Той е тестван е да приложимост на алкохол и опиати, като и двете проби са негативни. Пътят е затворен до привършване на огледа на местопроизшествието, като се употребява обходен маршрут. Вероятна причина за злополуката е ненадейно нахлуване на беемвето в лентата за насрещно придвижване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР