Две седмици преди официалното откриване на туристическия сезон Несебър е

...
Две седмици преди официалното откриване на туристическия сезон Несебър е
Коментари Харесай

Несебър вече е фраш с туристи

Две седмици преди формалното разкриване на туристическия сезон Несебър е цялостен с гости. Поредицата от почивни и празнични дни предстоящо привлякоха ранните туристи с добра организация на сметопочистване и сметоизвозване, със зацветени градинки, добре поддържани зелени и паркови площи, оповестиха от Община Несебър.

Както всяка година е обезпечен безвъзмезден престой в общинските зони за паркиране. Гражданите и гостите на Несебър ще могат да оставят транспортните си средства на " Северен огромен паркинг “, " Морска гара “, " Яхтено пристанище “, " Малък северен “ " Мелницата “, " Паркинг на учебното заведение “ и паркинги в ж.к. " Черно море “. Целта е да бъдат обезпечени условия за спокойна и приятна отмора и радостни Великденски празници както за жителите, по този начин и за посетителите в общината.

Специално в нощта на Възкресение градските автобусни линии ще са с удължено работно време –до 01.00 часа, с цел да се обезпечи транспорт за миряните, които ще участват на празничното свещенодействие в църквата " Св. Успение Богородично “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР