Две наказания в рамките на едва шест минути отнесе председателят

...
Две наказания в рамките на едва шест минути отнесе председателят
Коментари Харесай

Тошко избухна, отнесе наказания в НС: Вчера момиченцата от ПП-ДБ снимаха с телефончета като кифлички

Две санкции в границите на едвам шест минути отнесе ръководителят на групата на „ ИТН “ в Народното събрание Тошко Йорданов.
Още при започване на съвещанието той излезе на трибуната за процедура по метода на водене, в която заприказва за вчерашните вълнения в пленарната зала и за конституционните промени, като в речта си сподели и редица обиди за сътрудниците си депутати.
Първата засегнатост отнесе ръководителя на Народно събрание Росен Желязков. „ Унизително беше да има вълнения в залата, а вие, господин ръководител стоите като някаква муха откъм гърба и се вършиме, че не се случва “, обърна се той към Желязков, напомняйки за вчерашните вълнения.
След това по същата линия продължи и за сътрудниците си: „ Вчера в тази обсада имаше и прекрасен миг, когато вие, господин ръководител, се правихте на заплеснат. Там се сбиха мъжете от Движение за права и свободи с мъжете от „ Възраждане “, а момиченцата от ПП-ДБ снимаха с телефончета като кифлички. Ние не сме дърпали през вчерашния ден кабели, с цел да ги пазиме, само че вие, момиченца от ПП-ДБ, гледахте по какъв начин огромният батко Делян Пеевски и дребното му братче Делян Цонев удържат фронта. А вие като едни мъже с вагини снимахте с телефон “, предава 24 часа.
По-нататък Йорданов още веднъж съобщи, че актуалното Народно заседание връща комунизма в България. Заплаши сътрудниците си, че българите може да ги „ изметат като отпадъци, каквито в действителност сте “, както и че Партийният дом може да пламне още веднъж. За край разгласи, че това е „ сборище на морално деградирали нещастници “.
За думите си Йорданов отнесе една забележка и едно неодобрение. Така той има към този момент 10 санкции в 49-ото Народно събрание.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР