Дванадесет демократи от щата Ню Хемпшир гласуваха с републиканците за

...
Дванадесет демократи от щата Ню Хемпшир гласуваха с републиканците за
Коментари Харесай

Демократите от Ню Хемпшир гласуват за забрана на смяната на пола на децата, млад либерален законодател осъжда „необратимите операции“

Дванадесет демократи от щата Ню Хемпшир гласоподаваха с републиканците за приемане на законопроект, забраняващ интервенциите за промяна на пола на деца.

Законопроектът, HB 619, в началото беше предопределен да забрани всички транссексуални медицински процедури на малолетни, само че беше променен, с цел да се концентрира единствено върху възбраната на интервенции за смяна на пола при деца.

Ново Демократът от Хемпшир Джона Уилър беше един от 12-те членове на своята партия, които гласоподаваха за законопроекта, като изнесе тирада в четвъртък, цитирайки „ необратимите интервенции “ в основата на казуса.

Демократът от Ню Хемпшир Джона Уилър беше един от 12-те членове на неговата партия, които гласоподаваха за законопроекта, като изнесе тирада в четвъртък, цитирайки „ необратимите интервенции “ в основата на казуса. (Майкъл М.. Santiago/Getty Images)

„ Днес ставам, макар неудобството от това гласоподаване, тъй като за мен всичко се свежда до това дали децата би трябвало д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР