Двамата не са заедно вече повече от година, а причината

...
Двамата не са заедно вече повече от година, а причината
Коментари Харесай

Снахата на Аня Пенчева заряза Ангел заради друг мъж

Двамата не са дружно към този момент повече от година, а повода е различен мъж, в който майката на детето му се е влюбила. Ангел и Ива, която също е запалена по автомобилните спортове, бяха дружно повече от 7 години. Откакто Ива се е разделила с Ангел, свекърва й не поддържа никаква връзка с нея.

Реклама
Двете не си приказват даже по въпроси, свързани с внучето на актрисата. Тя през цялото време не харесвала Ива, а когато избрала да кръсти детето на татко си Борис, Пенчева тотално се разочаровала. Русинова е родена през 1990 година Завършила е 164 ГПИЕ „ Мигел де Сервантес “ в София с няколко първи места на олимпиади по испански и дипломи, след което приключва маркетинг в Нов български университет. Езиците й се отдават и тя приказва британски, испански, френски, италиански и даже малко японски.

За феновете на колите тя е позната като основател и шеф на Drift Taxi – компания за образование за дрифт, безвредно и спортно шофиране. Освен това работи и като професионален авто водач, инструктор, модел, каскадьор. Проблемите сред надарената мотосъстезателка и Ангел почнали от дълго време – още когато се родил синът им Борис преди 4 години. Дейната Ива желала да продължава да се развива и да започва личен бизнес, до момента в който Караньотов я притискал да си стои у дома и да си гледа детето.
Реклама
Ангел не подкрепял половинката си и в концепцията да влага огромна сума в летището край Дупница. Именно около упоритостта й да вземе под аренда частното летище, Русинова се среща с новия мъж в живота си, който също е дрифтър.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР