Двама полицаи в Карачаево-Черкезия загинаха при престрелка с престъпници, друг

...
Двама полицаи в Карачаево-Черкезия загинаха при престрелка с престъпници, друг
Коментари Харесай

План Сирена в Русия: Застреляха двама полицаи, трети е в тежко състояние

Двама служители на реда в Карачаево-Черкезия починаха при престрелка с нарушители, различен чиновник на реда беше приет в болница с огнестрелни рани в бедрото и гърба. Силите за сигурност търсят стрелците; в републиката е разгласен проектът " Сирена ", оповестява " Известия.ру ".

Нападението против екипа за бързо реагиране е станало в Карачаевск в региона на Нижни пазар към 23:40 часа в неделя, 21 април.

Служителите били на промяна, обикаляли територията, когато бандити почнали да стрелят по техния УАЗ.

Помощник-командирът на взвод и един от подчинените му са починали на място, третият чиновник е откаран в лечебно заведение - лекарите са го диагностицирали с огнестрелна рана в бедрото и гърба, лекарите се борят за живота му.

Бандитите са откраднали служебно оръжие и автомати " Калашников " от полицията.

В момента на територията на Карачаево-Черкеската република работи сигнал „ Сирена “, оповестено е скупчване на персонален състав, а бандитите се търсят. По предварителни данни те може да са избягали със сребриста Лада Гранта.

Издирват се  Руслан Семенов и  Марат Бытдаев .



Припомняме, че при започване на месеца в Ногинския регион на Московска област незнайни нападнаха служители на реда, след което избягаха от мястото на престъплението. 40-годишният старши офицер Сергей Ефименко получи пет огнестрелни рани, две от които в главата.

Полицаят почина .
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР