Двама пешеходци загинаха в рамките на часове при катастрофи в Лексингтън, съобщи полицията в Лексингтън

...
Двама пешеходци бяха убити в две отделни катастрофи, станали в
Коментари Харесай

Двама пешеходци бяха убити в две отделни катастрофи, станали в рамките на часове една от друга събота вечер и неделя сутрин.

В Първата катастрофа, полицията в Лексингтън получи обаждане за удар и бягство близо до West Loudon Avenue и Broadway, включващи превозно средство и пешеходец около 23:20. Събота, според лейтенант Дан Труекс от полицейското управление в Лексингтън.

Служителите на място са открили мъжки пешеходец, който е обявен за мъртъв. Очаква се следователят от окръг Файет Гари Гин да пусне информация за жертвите по-късно.

Отделът за реконструкция на сблъсък на полицията в Лексингтън проучи местопроизшествието и по-късно откри заподозрения, който беше арестуван и обвинен в шофиране в нетрезво състояние - утежнено обстоятелство .

Truex не можа да потвърди дали заподозреният ще бъде изправен пред допълнителни обвинения или къде е открит. Хана Слоун, говорител на отдела, не успя веднага да потвърди името на заподозрения или дали ще бъдат повдигнати допълнителни обвинения.

Полицаите са получили второ обаждане за фатална катастрофа около 2:50 сутринта в неделя на вътрешен кръг на New Circle Road преди Alumni Drive.

Truex каза, че подробностите са ограничени за второто разследване, което все още продължава. Полицията не можа да предостави информация за жертви или заподозрени и каза, че полицията все още е на мястото на катастрофата по-късно в неделя сутринта.

Тази история ще бъде актуализирана.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР