Двама от палестинските студенти, които са били простреляни, докато са

...
Двама от палестинските студенти, които са били простреляни, докато са
Коментари Харесай

Палестински студенти, застреляни във Върмонт, казват, че заподозреният ги е чакал и ги е набелязал

Двама от палестинските студенти, които са били простреляни, до момента в който са се разхождали във Върмонт в края на ноември, споделят, че обвиненият ги е чакал и ги е набелязал заради „ по-голям систематичен проблем “ на ненавист.

20-годишният Кинан Абдалхамид разказа по какъв начин обвиненият, Джейсън Итън, наподобява е чакал него и двамата му другари, преди да открие огън по тях вечерта на 25 ноември.

„ Не знам за какво би имал зареден револвер и стоеше на верандата “, сподели Кинан Абдалхамид за NBC News в изявление за седнало място, което ще бъде излъчено в сряда.

Абдалхамид – който е студент в Хавърфорд Колидж, отвън Филаделфия – бил на разходка в Бърлингтън с приятелите си от цялостен ​​живот Тахсин Али Ахмад и Хишам Авартани, и двамата също на 20 години, когато проехтяли изстрелите, спомня си той.

И тримата млади мъже, които са израснали дружно на Западния бряг, говореха разбъркан арабски и британски и носеха палестински кефие, когато споделиха, че Итън съзнателно ги е избрал, сподели NBC.

„ Тах...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР