Двама от най-известните дресьори на диви животни в света пожелаха

...
Двама от най-известните дресьори на диви животни в света пожелаха
Коментари Харесай

Дресьор предложи на Хабиб схватка с лъв

Двама от най-известните дресьори на диви животни в света пожелаха триумф на Хабиб Нурмагомедов в идната му борба с Джъстин Гейджи. Братята Асколд и Едгард Запашни, които са представители на цирковата династия Запашни, основала " Болшой Московский Цирк ", предложиха на непобедения първенец да се опитва против някои от техните лъвове.

В обществените мрежи Асколд насочи обръщение към Хабиб, до момента в който пред него стоеше лъв. Асколд показа, че е впечатлен от Хабиб и тренировките му с мечки и има вяра, че " The Eagle " ще може да се оправи и с лъв.
View this post on Instagram
on Sep 28, 2020 at 7:25am PDT
" Хабиб, видях по какъв начин се справяш с най-силните съперници, в това число и по какъв начин тренираш с мечки. Ако искаш да увеличиш степента на заплаха, пробвай се да практикуваш с нашите момчета.

Сигурен съм, че можеш да се оправиш и с това. Записваме това видео с моя брат, с цел да ти пожелаем триумф и победа. Успех, победа, неотстъпчивост и постоянно да вярваш в себе си! ", съобщи Асколд, който дружно със своя брат държат международен връх за най-дълъг скок на човек върху тигър.

Шампионът в лека категория е видял видеото на Запашни и в обществените мрежи написа, че избира да е другар с лъвовете, а не да влиза в тяхната клетка.

Хабиб излиза против Гейджи в основната борба на UFC 254 в Абу Даби след месец.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР