Двама маскирани пребиха и ограбиха възрастен мъж на 68 години.

...
Двама маскирани пребиха и ограбиха възрастен мъж на 68 години.
Коментари Харесай

Крадци пребиха възрастен мъж в Дългопол за 160 лв.

Двама маскирани пребиха и ограбиха възрастен мъж на 68 години. Инцидентът е станал в Дългопол. Крадците са взели 160 лв., които пенсионерът заделил за храна. Нападателите към този момент са арестувани. Те са познати на полицията и имат богато престъпно досие - единият от тях е излязъл от пандиза единствено преди дни след излежана присъда за ликвидиране.

Крадците влезнали в дома на Пейчо Пеев малко преди среднощ. Търсели пари. Заплашили възрастния мъж и го пребили грубо.

Тук беше всичко в кръв. Измих го със стирката. Абсололютно в кръв беше. Ето тук бяха парите – 160, 180 лв., там някъде. Вземаха ги и отново пердах, пердах, къде са другите пари, изяснява Пейчо Пеев.

Въпреки тежките контузии, мъжът подал сигнал на телефон 112. На място дошъл екип на Спешна помощ, който откарал мъжа в болница.

Кръвта шурти и не стопира. Тя влиза в устата ми. Не мога да се обадя за помощ. Мъчих се да я спра малко кръвта. Животинска история, добавя Пейчо Пеев.

Няколко часа след нападението, крадците са арестувани. Двамата мъже са на 46 и 47 години.

Като първият от тях е излязъл преди към 10 дни от пандиза, излежавайки 15-годишна присъда за ликвидиране. Другият е осъждан за обири и измами, сподели старши комисар Атанас Михов, шеф на ОД Министерство на вътрешните работи - Варна.

Двамата нападатели са създали цялостни признания. Предстои да им бъдат повдигнати обвинявания. Животът на Пейчо Пейчев обаче към този момент няма да е същият, той се опасява и не може да спи умерено.

Не съм зарязан на произвола на ориста. Имам помощ и морална, и материална. Така че гладен няма да остана, само че за какво, пита през сълзи потърпевшият мъж.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР