Двама мъже са били настанени в болница след сбиване в

...
Двама мъже са били настанени в болница след сбиване в
Коментари Харесай

70-годишен наръга почти смъртоносно свой познат край Омуртаг

Двама мъже са били настанени в болница след сборичкване в село в община Омуртаг, оповестиха от ОДМВР-Търговище.

Около 16:50 часа през вчерашния ден в РУ-Омуртаг е бил получен сигнал от Центъра за незабавна помощ в града за постъпили там за обзор двама локални поданици с прорезни и прободни рани . В хода на извършени незабавни дейности по изясняване на случая е било открито, че към 16:00 часа на същия ден двамата мъже – на 54 и на 53 години , са посетили дома на 70-годишен мъж в с. Кестеново.

Там сред тримата е зародил скандал, който е прераснал в побой . В резултат домакинът е намушкал с нож другите двама мъже . Пострадалите са настанени за лекуване в МБАЛ-Търговище за лекуване, като 53-годишният е с заплаха за живота , а 54-годишният е без такава. 70-годишният мъж е с фрактура на лицева част и охлузни рани. Няма заплаха за живота му. Същият е прегледан в болнично заведение и е освободен за домашно лекуване.

И тримата мъже са известни на полицията с осъществени от тях предходни противоправни действия. По бактисвам е формирано досъдебно произвеждане по член 128 от Наказателния кодекс. Процесуално-следствените дейности с оглед изясняване на фактическата конюнктура и документиране на закононарушението не престават под управлението на прокурор от Окръжна прокуратура-Търговище.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР