Двадесет и шест шлепа, натоварени предимно със сух товар, се

...
Двадесет и шест шлепа, натоварени предимно със сух товар, се
Коментари Харесай

26 шлепа се разхлабиха и поплуваха по река Охайо, което доведе до затваряне на мостове в Питсбърг

Двадесет и шест шлепа, натоварени най-вече със изсъхнал товар, се откъснаха от яхтеното пристанище в Питсбърг късно вечерта в петък и се понесеха неконтролируемо по Охайо Река, причинявайки огромни вреди на прилежащите докове съгласно чиновници.

Баржите, които се откъснаха от кораб на първата миля, всички бяха регистрирани, само че предизвикаха обилни вреди до Марина на Пеги. Говорител на бреговата защита на Съединени американски щати сподели, че 23 от баржите са били натоварени с неопасни сухи товари, в това число въглища, а три са били празни.

В известие за вести от град Питсбърг се споделя, че 11 от баржите са бяха открити покрай речен бряг до остров Бруно и се държат от влекач. Девет шлепа стопираха на язовир Емсуърт, а от останалите шест, които съумяха да заобиколят язовира, пет бяха открити и се счита, че една е потънала.

Както мостовете McKees Rock, по този начин и мостовете West End в Питсбърг, за който чиновниците споделиха, че преди този момент са били затворени заради „ огромна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР