Думите са неговата надежда да надвие болестта, с която се

...
Думите са неговата надежда да надвие болестта, с която се
Коментари Харесай

Тежката битка на един млад творец за живот: Иво Христов има нужда от финансова помощ

Думите са неговата вяра да надвие заболяването, с която се бори от 12-годишна възраст . Увредени са слуха и говора на надарения млад публицист Иво Христов.

Мечтата на Иво и на фамилията му е той да оздравее и да продължи да написа

Преди два месеца той губи напълно способността и да движи краката си. Лекарство има, само че е непостижимо за родителите на Иво. Семейството не стопира да се бори и да има вяра , само че има потребност от финансова поддръжка.  

16 мозъчни интервенции, 11 издадени книги и една фантазия – да оздравее изпълват последните 10 години от живота на младия публицист Иво Христов и неговото семейство. Днес обаче той още веднъж води борба.

Оказва се, че има пробно лекуване за  диагнозата му  се оказва, че има, само че лекарството, което е създадено в Съединени американски щати, не се внася у нас и е непостижимо за фамилията.

След всяка интервенция би трябвало да се учи да върви още веднъж, а слухът му е заплашен

Иво живее, с цел да написа и написа, с цел да живее. Въпреки заболяването, която открадва детството му, той постоянно намира разтуха в думите. Днес обаче единствено думите на неговата майка Милена Димитрова съумяват да го окуражат, че късмет има: „ Повтарям, че ето най-сетне – след 10 години вървене по тъгите, интервенции, пареза, кома, загуба на слух, на диалект, на крайници, на всичко… към днешна дата той е тук при нас, продължава да живее, има светлина в тунела. Искрено имам вяра, че това е пътят на изцелението, че тъкмо това лекарство ще го избави и ще го вдигне на крайници.

Ако желаете и имате опция да помогнете на Иво, сметките са:  

SMS с текст DMS IVCHO на номер 17 777 (1 лева.)Лесно онлайн подаяние в Help Ivo: https://helpivo.eu/Дарителска банкова сметка в POSTBANK:BG47BPBI79404078032501 - Иво Ивов ХристовДарителска банкова сметка в банка ДСК:BG27STSA93000026650257 - Иво Ивов ХристовPay Pal: [email protected] - Иво Христов
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР