Думата пневмония трябва да бъде махната от лечението на COVID-19.

...
Думата пневмония трябва да бъде махната от лечението на COVID-19.
Коментари Харесай

Хематолог с препоръка какво да се пие профилактично заради COVID-19

Думата " пневмония " би трябвало да бъде махната от лекуването на COVID-19. Това съобщи хематологът доктор Чавдар Ботев.
По думите му, антибиотиците са безусловно безполезни при COVID-19, който е засегнал белите дробове. Освен вирусно, това е и метаболитно заболяване, твърди лекарят. Той е безапелационен, че струпване на хиалурон при дробовете се събира гъст секрет и с хиалуронидаза казусът може да бъде решен.
 Може ли медикамент против краста да оказва помощ за лекуването на COVID-19? Може ли медикамент против краста да оказва помощ за лекуването на COVID-19?
" Има начални данни за това, че одобрено лекарство с антипаразитно деяние, познато повече от 50 години, може да лекува OCVID-19. Спор...
Според Ботев, коронавирусът би трябвало да бъде нападнат в първите шест дни, а ние го подценяваме. В това време употребявам " един пробиотик ", с витамин D, който е доста значим. Ако нещата станат " малко по-зле ", идва наред " Ремдесивир ". С профилактична цел пия " Ивермектин " – единствено 7% късмет да се болестите съгласно изследвания, а при хора, които работят в места с огромно вирусно натоварване, това е доста потребно, изясни Ботев пред Нова телевизия. Той добави и, че " съвсем всеки " дава " Ивермектин " на кучето си.
Припомняме, че това лекарство се употребява при животни за лекуване на краста! В началото на юли беше обявено, че в България върху хора, само че от този момент няма никакви данни какво се случва.
Д-р Ботев е безапелационен – човек е изработен да върви на четири крайници и да вземем за пример проблемите със синусите е тъй като вървим на два крайници. Той изясни още веднъж, че по пет пъти дневно при болен и кашлящ е добре да застанеш на колене и да дишаш и кашляш за изчистване на секрета.
Тези, които са пили доста антибиотици, ще хващат всяка последваща зараза доста по-лесно, уверен е лекарят. Според него, сред 8 и 11 ден от заразяване има температура и тъкмо това кара лекарите да дават антибиотици, а това бил моментът, в който антителата в организма почват да противодействат на вируса – по тази причина се подвига и температура.
 Български доктор предлага нов метод да се избавят тежки случаи на COVID-19 Български доктор предлага нов метод да се избавят тежки случаи на COVID-19
Между 8 и 10 ден, SARS-CoV-2 отива в белия дроб и влиза в дребните кръвоносни съдове там. Тогава се появяват антитела и в случай че процесът е м...
Още: " "
Заглавната фотография е илюстративна
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР