ДУБАЙ, Обединени арабски емирства — Бунтовниците хути в Йемен са

...
ДУБАЙ, Обединени арабски емирства — Бунтовниците хути в Йемен са
Коментари Харесай

Бунтовници хути, заподозрени в нападение, повредило кораб под флаг на Белиз в протока Баб ел-Мандеб

ДУБАЙ, Обединени арабски емирства — Бунтовниците хути в Йемен са обвинени в нахлуване, което е развалило транспортен съд, плаващ под байрак на Белиз през протока Баб ел-Мандеб, свързващ Червено море и Аденския залив, оповестиха управляващите рано в понеделник.

Атаката против кораба пристигна, откакто армията на Съединени американски щати призна, че прави нови въздушни удари против бунтовниците, в това число подобен, който е ориентиран към първия подводен дрон на хутите, виден откогато бунтовниците започнаха да нападат кораби през ноември.

Корабът, набелязан при офанзивата на хутите в неделя, заяви, че е претърпял вреди след „ детонация “ в непосредствена непосредственост до плавателния съд “, заяви Центърът за морски търговски интервенции на Обединеното кралство. В него се споделя, че екипажът на борда на кораба е в сигурност.

Частната охранителна компания Ambrey заяви, че записаният във Англия и ръководен от Ливан товарен транспортен съд е бил на път за България, откакто е напуснал Хорф...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР