Драматична ситуация с известен политик, за която той не скри

...
Драматична ситуация с известен политик, за която той не скри
Коментари Харесай

Депутат си взел сирене и сьомга и забравил да плати

Драматична обстановка с прочут политик, за която той не скри от медиите и хората. През лятото норвежецът Бьорнар Мокснес подаде оставка като водач на норвежката лява партия, откакто открадна чифт скъпи слънчеви очила на интернационалното летище в Осло. Но той и до през днешния ден е народен представител и член на комисия.

Сега е открито, че през последните два месеца Мокснес си е вземал сирене и сьомга в супермаркет, като е " забравял "  да заплати. Както през лятото, по този начин и в този момент политикът е излязъл в отпуск по болест.

" Много ми е мъчно да призная както пред себе си, по този начин и пред другите, че имам проблем с психологичното здраве. Но желая и би трябвало да направя нещо по въпроса. Получавам помощ. Имах няколко сложни години, които доведоха до саморазрушително държание ", споделя той пред изданието VG.

41-годишният Бьорнар Мокснес е разпитан от полицията и е освободен против санкция, защото става въпрос за дребни обири - никоя от стоките не надвишава сумата от 50 евро. Норвежкият политик би трябвало да заплати 15 000 крони -  или 1264 евро, осведоми novini.bg.

" Много скърбя, че разочаровах доста хора и че това пречи на работа, която партията прави ", разяснява Мокснес в профила си във Фейсбук.

За малко време обявата му събира на 400 коментара - съвсем всички са позитивни и с пожелания за здраве. Повечето хора в мрежата му благодарят за откровеността и пишат, че изпитват огромно почитание към него. Мокснес е в отпуск по болест до края на месеца. След това желае още веднъж да се концентрира върху политическата си работа.

" Мисля, че проблемите ми натовариха на първо място персоналния ми живот ", казва той.

Норвежецът е безапелационен, че желае да се върне на работа и да способства за работата на партията му в Народното събрание.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР