ДПС регистрира ръст на доверие на тези местни избори. На

...
ДПС регистрира ръст на доверие на тези местни избори. На
Коментари Харесай

Неджми Али разби опонента си в Джебел с 93,5%, в Белица Ревански бе преизбран с 95.01%

Движение за права и свободи записва растеж на доверие на тези локални избори. На доста места Движението чупи върхове по високи резултати, с които бяха определени неговите кметове.


Такъв е казусът в Сърница, където Неби Бозов бе избран отново с 96.4%. Останалите бюлетини бяха " Не поддържам никого ", на практика - не поддържам Бозов.

В Белица Радослав Ревански бе избран отново с 95.01%.

 

" Горд съм, че партията ни реализира този мощен и впечатляващ резултат на локалните избори. Това е по този начин, тъй като Движение за права и свободи води положителна акция с ясни послания към хората и с една цел - да се преодолеят насъбраните проблеми и взетите решения да са в интерес на жителите. За тази безапелационна победа благодаря на всички поданици на община Белица, на хората, които гласоподаваха за нас в региона. Благодаря и на господин Делян Пеевски, който през годините оказва огромна поддръжка на района и в този момент пристигна време хората да се отблагодарят за всичко това на Движение за права и свободи. Не на последно място - ясните послания на господин Пеевски стигнаха до сърцата на хората и този резултат е изцяло предстоящ. Благодарим за доверието, ще го оправдаем ", заяви кметът на община Белица - Радослав Ревански, който завоюва своя трети кметски мандат, откакто нямаше различен претендент за кметския пост.

В Борино Мустафа Караахмед при неналичието на конкуренция завоюва " единствено " 91.15%.

Неджми Али съперника си в Джебел с 93.5%.

Ето какво написа той в обществената мрежа часове след оповестяване на резултатите:

 

" Уважаеми джебелчани,
Скъпи съграждани,
Над 93% поддръжка „ За “ Джебел! За модела на ръководство, който наложихме, за модела, който стана за образец. На тези избори завоюва “Каузата Джебел “!


Когато публичният контракт „ Обещано-Изпълнено “ се извършва, когато връзката сред избранник и гласоподавател са в синхрон, моделът „ Джебел “ се развива и резултатите доближават рекордни измерения.


Благодаря на всеки един джебелчанин за осъзнатата поддръжка, която ми дадохте!
Нека новият мандат ни донесе едно по-добро настояще и бъдеще!
Искрено Ваш, Неджми Али! "

 



Колегата на Али в Черноочене Айджан Ахмед в конкуренцията на двама взе 92.02%.

 

Ерол Мюмюн от Движение за права и свободи е новият кмет на Кърджали, определен с гласовете на 60,25 % от гласоподавателите,

Изборните резултати демонстрират и най-вече гласове за общински съветници за Движение за права и свободи в Кърджали с 61,93 % поддръжка или 13 463 гласа.

Втора по резултата е партия ГЕРБ с 13,71 % или 2981 гласа.

На трето място се подрежда партия " Възраждане " с дали своят вот за нея 1702 души или 7,83 %, а на четвърто – " Българска социалистическа партия за България " с 1548 гласа или 7,12 %. Коалиция ПП–ДБ е получила поддръжката на 5,47 на 100 от гласоподавателите или 1189 гласа.

 

В община Разлог гласовете за общински съветници на Движение за права и свободи са 1251, което значи, че хората на Доган ще имат три мандата в локалния парламент.

Рекорд и в община Благоевград, където за съветници Движение за права и свободи събира 2880 гласа и е втора политическа мощ. Това значи, че ще има не трима, както бе до момента, а четири или пет представители в Общински съвет.

 

В община Белица локалният парламент е съвсем напълно от съветници на партията. 13-те места в Общински съвет ще бъдат попълнени от 12 претенденти на Движение за права и свободи, кметът Радослав Ревански, който бе лидер на листата, отстъпва мястото си на 13-ия в листата Милен Орцев. Последното място в Общинския съвет е за секретаря на читалището Мая Падарева от Българска социалистическа партия за България.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР