ДПС няма да работи с Продължаваме промяната-Демократична България (ПП-ДБ), ако

...
ДПС няма да работи с Продължаваме промяната-Демократична България (ПП-ДБ), ако
Коментари Харесай

Пеевски отвърна на Денков: ПП-ДБ саботираха съдебната реформа с това, че направиха да няма ротация

Д ПС няма да работи с " Продължаваме промяната-Демократична България " (ПП-ДБ), в случай че се потвърди от правоохранителните органи " всичко, което видяхме като обвързаности с контрабанда, тези пудели, влачещи пачки " , разяснява в коридорите на Народното събрание ръководителят на партията Делян Пеевски. Той акцентира, че всички тези изказвания би трябвало да се потвърдят по надлежния метод. Това, което видяхме, е чудовищно и мисля, че такива хора нямат никакъв интегритет, уточни той.

Бойко Рашков няма място в политиката, а „ видяхме къде има място за него - по трапезите “, разяснява още ръководителят на Движение за права и свободи.

За коалиция с ГЕРБ след изборите, съобщи, че не е редно да се приказва в този момент, дано хората първо да  дадат вота си.

Ако някой е саботирал правосъдната промяна, ПП-ДБ я саботира с това, че направиха да няма ротация, отговори Делян Пеевски на думи на Николай Денков по-рано през днешния ден на брифинг в Народно събрание.

Елена Йончева е била поканена персонално от ръководителя на Движение за права и свободи да бъде претендент на Движението за член на Европейския парламент от гражданската квота. Пеевски посочи, че тя към момента не е дала единодушието си, сега тече развой по номинации. Йончева е самостоятелен човек, който е потвърдил, че пази свободата на публицистите, на медиите, на хората, ние постоянно сме имали гражданска квота и считам, че тя е един заслужен представител на тази квота, акцентира Пеевски. Не ме интересуват реакциите на други партии, отговори той на въпрос за коментара на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова за кандидатурата на Йончева.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР