Достъпът до навременна и точна информация за клиентите е от

...
Достъпът до навременна и точна информация за клиентите е от
Коментари Харесай

Всички важни новини за интеграцията на Банка ДСК и Експресбанк на едно място

Достъпът до навременна и точна информация за клиентите е от изключителна значимост във всеки развой по консолидация сред две организации. Пример в тази посока е специфичната онлайн платформа www.dskbank.bg/integration , която Банка ДСК сътвори за интеграцията си с Експресбанк. Обединението на двете банки стартира през 2019 година и се чака да завърши доникъде на тази година.

На интеграционната платформа - www.dskbank.bg/integration , клиентите на Експресбанк могат да намерят изчерпателна информация за процесите и измененията, както и за усъвършенствания по продуктите и услугите, които ще предлага новата обединена банка. Платформата обезпечава качествено потребителско преживяване посредством лесна навигация и достъп до наличие единствено с няколко клика. Разполага с разнообразни функционалности, които улесняват клиентите в достъпа им до настояща и значима информация.

Освен секция с вести и атрактивно образно показване на значимите моменти от интеграцията, неотдавна действат и две нови варианти, с които клиентите на Експресбанк могат да научат къде е преиздадената им карта с лого на Банка ДСК и какъв ще бъде новият им IBAN след обединяването на двете банки.
 Снимка 463985
Източник:

Специално създаденият IBAN конвертор дава опция на клиентите на Експресбанк да узнаят номерата на новите си платежни сметки, които ще действат след обединяването на двете банки.

Другата потребна функционалност на платформата е така наречен Локатор за банкови карти. В секцията " Къде е новата ми карта с лого на Банка ДСК " всеки картодържател на Експресбанк може да вкара номера на сметката към актуалната си карта и ще разбере статуса на преиздадената си пластика и клона, където може да я получи.

Интеграционната платформа е създадена интуитивно и дава опция на потребителите да задават въпроси за всичко, което ги интересува. Освен това има и секция " Въпроси и отговори " , където са оповестени отговори на най-често задаваните въпроси. Информацията е структурирана по тематики и разрешава бързо и елементарно да се научи повече за всички стадии от интеграцията, като да вземем за пример какви промени ще има при електронното банкиране или доставката на новите банкови карти.

На страницата е налично видео наличие за идните промени в процеса на интеграция на двете банки. Поредица от видеа с специалисти от Банка ДСК описват главните промени за клиентите на Експресбанк в процеса по интеграция с Банка ДСК.
 Снимка 464037
Източник:

В допълнение, цялото наличие на интеграционната платформа е налично и на британски език на адрес: https://dskbank.bg/integration/en/ .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР