Досегашният състав на Техническия комитет по художествена гимнастика предаде властта

...
Досегашният състав на Техническия комитет по художествена гимнастика предаде властта
Коментари Харесай

Мария Гигова предаде щафетата на Мария Петрова в Международната федерация по гимнастика -

Досегашният състав на Техническия комитет по художествена гимнастика съобщи властта на новия по време на съвещание на Международната федерация по гимнастика (ФИГ) в Дубровник (Хърватия). Така трикратната международна шампионка и дълготраен член на комитета Мария Гигова съобщи " щафетата " на трикратната ни международна шампионка Мария Петрова.

Мария Гигова беше почетена уместно за ярката диря, която оставя с работата си в международната художествена гимнастика. Тя беше поздравена от новия президент на Техническия комитет Ноха Абу Шабана, а цветя и благодарности получи и от президента на ФИГ Моринари Ватанабе.

" Винаги съм казвала, че тя е признакът на българската художествена гимнастика. Тя има лъчезарен ореол. Толкова доста даде на света и на България. Тя се вълнуваше с всяка наша гимнастичка, с всяка наша победа или отчаяние. Богата душа и същина е Мария. Нейната отдаденост, професионализъм и продуктивност са на международно равнище. Тя работеше във ФИГ, само че вечно остана част от българската художествена гимнастика. Високо е Мария, доста е високо. С нея са свързани най-големите триумфи в историята на българската художествена гимнастика. Нека е образец за всички! Нека е здрава и щастлива! ", съобщи президентът на БФХГ Илиана Раева.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР