Досъдебно производство за мъртво новородено е образувано в Районното управление

...
Досъдебно производство за мъртво новородено е образувано в Районното управление
Коментари Харесай

Смъртта на новородено разследват от полицията в Ардино

Досъдебно произвеждане за мъртво новородено е формирано в Районното ръководство в Ардино, оповестяват от Регионалния пресцентър на Министерство на вътрешните работи в Кърджали.

Трагичният случай е станал в село Рибарци на 29 януари към 21:30 часа. По първични данни 38-годишна жена е родила в дома си, а при идването на медици бебето не давало признаци на живот. Тялото на новороденото е превозено в Отделението по правосъдна медицина за аутопсия и изясняване на повода за гибелта. Извършен е оглед от дежурна оперативна група на Районното ръководство в Ардино. Работата по досъдебното произвеждане продължава група „ Криминална полиция “ и проверяващ служител на реда в ръководството.

Аутопсията ще обяснява мъртво ли е родено пеленачето, или има външна интервенция за това. За Българска телеграфна агенция кметският наместник на село Рибарци Сали Мурад изясни, че дамата е с умствена назадничавост, за което има решение от Териториална експертна лекарска комисия, както и брачният партньор ú. Те имат и друго дете – 20-годишна щерка, която по думите на кметския наместник е с физически увреждания.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР