Досъдебно производство по повод побой в Земен на 14 януари,

...
Досъдебно производство по повод побой в Земен на 14 януари,
Коментари Харесай

Жена пометна след побой в Земен

Досъдебно произвеждане във връзка побой в Земен на 14 януари, при който няколко души са били бити и измъчвани от 50-годишен локален гражданин, образува Районна прокуратура в Перник. За това оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Перник.  

Сред потърпевшите е и бременна жена на 32- годишна възраст. Тя е била бременна в осма гестационна седмица. Часове след случая е почувствала неразположение и е получила кървене.

При обзор в МБАЛ " Рахила Ангелова " е открито, че плодът ѝ е мъртъв и би трябвало да бъде отхвърлен. Интервенцията ще бъде на следващия ден, удостовери самата тя. Мъжът, провокирал побоя, е на 50-години от Земен.

Вследствие на свадата са потърпевши общо четирима души, измежду тях и приятелят на бременната жена. Жената споделя, че не е схванала какво е провокирало случая и реакциите на мъжа, който се нахвърлил върху групата с ритници и юмруци.

Той е арестуван за 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи. Действията по следствието не престават под надзора на наблюдаващ прокурор.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР