Досъдебно производство е образувано срещу кмета на Дупница Първан Дангов

...
Досъдебно производство е образувано срещу кмета на Дупница Първан Дангов
Коментари Харесай

Разследват кмета на Дупница за отправена заплаха към шефа на полицията

Досъдебно произвеждане е формирано против кмета на Дупница Първан Дангов за отправена опасност към началника на полицията в града гл. контрольор Йордан Зарев. Това оповестяват от прокуратурата по информация на БНР.

Обвинение все още не е повдигнато заради липса на доказателства. Случаят е от 15 март, когато по думите на Зарев кметът му се е заканил с думите: " Щом искаш война, ще има война. "

Води се следствие по формираното досъдебно произвеждане по член 144, алинея 2, вр. алинея 1 от Наказателен кодекс - закана по отношение на длъжностно лице или представител на обществеността при или във връзка осъществяване на службата или функционалността му ". Разпитват се очевидци.

По това време градоначалникът Дангов е бил в командировка в Брюксел. След като се върна, през днешния ден кметът разяснява:

" Има следствена загадка и няма да разясня конкретика. В момента единствено дето може би марсианци не са пристигнали да се оплакват от мен. За всичко. Има против мен 5 тъжби от ръководителя на една изгубила изборите конструкция. От Прокуратурата съм проверяван за това какви уволнения съм направил, на какви чиновници съм прекратил трудовите правни отношения. И с това се занимава, забележете, от локалното РПУ бранш " Тежки закононарушения ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР