Дори да ви казва, че е обратното – той не

...
Дори да ви казва, че е обратното – той не
Коментари Харесай

Прави ли тези 3 неща, значи не желае да бъде с вас

Дори да ви споделя, че е противоположното – той не го желае. Няма значение в какво ви убеждава, а по какъв начин се държи с вас. Усещате, че има обстановки, в които желаете да заговорите за общи проекти и бъдеще, само че тематиката е доста отбягвана. Ако той е почтен пред себе си и вас ще ви каже истината.

Нека погледнем какво значи да не искаш връзка, само че да твърдиш противоположното. Имаме два вероятни сюжета:

Първи: Това са хора със мощно изразена характерност, които се стремят към връзка, с цел да могат да се почувстват обикновено. Те считат, че общоприетото публично поверие е, че би трябвало да имаме връзки с някой. Имат потребност от внимание и не обичат да остават сами, само че в действителност имат много нарциситчна природа. Постоянно ревизират кой е идващият, който могат да очароват.

Втори: Мъжете и дамите от този вид не са наясно с възприятията си. Смятат, че имат потребност от връзки, а в действителност не е по този начин. В тази обстановка избират несъответствуващи сътрудници, с които не се схващат. В края на цялата сага остават отхвърлени и се усещат неразбрани, а най-вероятно и отегчени. За зъжаление тъкмо този вид хора нямат задоволително самонадеяност и даже не могат да осъзнаят, за какво всяка поредна връзка е неуспех.

Разпознавате ли някои от слендите неща?

Обещава, че ще се обади, само че не го прави

Ако някой в действителност желае да се обвърже с теб и счита, че ще имате качествени връзки, ще откри всевъзможни способи да ви открие. Освен това ще се е зародил бездънен интерес в него по отношение на характера ви и методите, по които се държите в избрани обстановки. Повярвайте, ще желае да разбере!
Замислете се над следното – в случай че вие сте решили да имате дълготрайни връзки с някой, то няма ли най-логичното нещо да бъде да спазвате обещанията си?

Избягва физически контакт

Да, диалозите ви са чудесни и звучат по най-правилния метод. Но всякога щом се опитате да преминете на идващ стадий – целувка или някакво допиране, усещате съществено оттегляне. Няма логичност, нали? Той избира да прекарва повече време с другари, в сравнение с с вас. Знайте, че когато някой е подготвен за връзки, ще е наясно, че една огромна част от времето му минава с половинката. Не единствено, че ще бъде наясно, а ще има предпочитание да прекарва това време с вас. Това не значи, несъмнено, че би трябвало да спирате контакти с останалия свят, само че всички сме минали по този път и знаем по какъв начин протича процесът.

Изнервя се, когато говорите за общи бъдещи проекти

Не е здравословно да приказваме за общи проекти в самото начало на една връзка, само че постоянно идва стадий, в който това се случва. Ако си допадате, той не е изключително дълъг. Усетите ли напрежение в индивида против вас, значи, че той не желае да поема отговорността на упованията, които несъзнателно имате.

Веднага ще усетите и противоположната страна. Този, който има мощно предпочитание да ви опознае и да стане част от живота ви, ще откри всевъзможни пътища да го стори. Ще извършва обещанията си, тъй като ще желае да завоюва доверието ви.
Все отново – то е в основата на всяка качествена връзка, нали?

Инфо:

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР