Doom Eternal, така ще се казва продължението на хитовия екшън

...
Doom Eternal, така ще се казва продължението на хитовия екшън
Коментари Харесай

Задават се продължение на играта Doom, както и филм заснет в България


Doom Eternal, по този начин ще се споделя продължението на хитовия екшън от първо лице Doom, който видя бял свят през 2016 година Информацията е от презентация на разпространителската компания Bethesda Softworks, готова за ревюто E3 2018 (12-14 юни).

Новата игра следва стъпки на истинската поредност Doom, действието в чиято втора част се развива на Земята. От Bethesda дават обещание на играчите два пъти повече демони, по-силен основен воин, както и, несъмнено, повече виртуално принуждение.

По всичко проличава обаче, че главната част от информация за играта ще бъде обнародвана не на E3, а на събитието Quakecon, което ще се състои през август. Междувременно предлагаме на вашето внимание първия формален тийзър:

Прочетете още: Как се превърта Doom (2016) за 26 минути



Също по този начин, през последните седмици изплуваха и данни за нова екранизация със същото заглавие, част която се снима в България. Филмите по игри още веднъж набират инерция през последните години. Най-пресните образци за това Tomb Rider и Rampage. Занапред пък се приказва за заглавия като Duke Nukem и Mortal Kombat...

През последните седмици артисти от екипа на продукцията, както и нейният режисьор, Тони Гиглио, разгласиха в Twitter обособени части информация.

Датската актриса Нина Бергман, както и шотландската ѝ колежка Ейми Мейсън и англичанинът Доминик Мафам разгласиха в обществената мрежа къси бележи и фотоси. По всичко проличава, че филмът няма да е подължение на лентата Doom от 2005 година, в която взе участие Дуейн Джонсън (The Rock, Скалата).

Dominic. @ninabergman mentioned that the upcoming #DoomMovie will not be a sequel but you refer to the flick as Doom 2. Can you give us some inout on that?
— JUMOWA (@Jumovva) June 7, 2018

Режисьорът Тони Гиглио пък пусна в Twitter изображения, на които се виждат част от декорите, на фона на които се снима новата продукция. На едно от тях се вижда недвусмисленият надпис UAC, а на други – оплискани с кръв коридори.

Nothing to see here #DoomMovie pic.twitter.com/DDZBEhe4w1
— Tony Giglio (@tonygig) June 2, 2018
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР