Доналд Тръмп започнал през 2009 г. деветмесечна извънбрачна връзка с

...
Доналд Тръмп започнал през 2009 г. деветмесечна извънбрачна връзка с
Коментари Харесай

Нов секс скандал: Гореща плеймейтка с изповед за афера с Тръмп

Доналд Тръмп почнал през 2009 година деветмесечна извънбрачна връзка с плеймейтката на " Плейбой " Карен Макдугъл . Това свидетелства самата тя в собственоръчно написана изповед от осем страници, с която се е сдобил сп. " Ню Йоркър " с ходатайство на неин прочут, съобщи Асошиейтед прес.
 
Жената удостоверява, че е създател на историята, оповестена от списанието онлайн, само че отбелязва, че не желае да споделя нищо обществено за Тръмп, тъй като била подписала съглашение за дискретност.
 
Макдугъл твърди, че Тръмп ѝ посочил спалнята на брачната половинка си в " Тръмп тауър " и я водел в частното си бунгало в хотел " Бевърли хилс ".
   
O LADO OBSCURO DE TRUMP. Karen McDougal foi a Playmate do ano 1998 e conheceu o atual Chefe de Estado dos EUA em...
Публикувахте от в 
Любовният разказ завършил, съгласно дамата, когато тя почнала да изпитва скрупули и откакто Тръмп направил афектиран коментар за възрастта на майка ѝ и вулгарна забележка за анатомията на чернокожите мъже.
 
В обявата на " Ню Йоркър " написа, че п о време на президентската акция през 2016 година някогашната плеймейтка получила 150 хиляди $ от таблоида " Нешънъл инкуайърър " за правата върху нейната история за любовна връзка с който и да е " женен мъж ".
 
Разпространяваният по супермаркетите таблоид не е разгласил историята.
   
Karen McDougal Describes Alleged Affair With Trump in New Yorker Article A Friday report published by The New Yorker...
Публикувахте от в 
В навечерието на изборния ден през ноември 2016 година " Уолстрийт джърнал " писа, че таблоидът, чийто издател Дейвид Пекър е някогашен другар на Тръмп, платил за историята на Карен Макдугъл, само че не я отпечатал - процедура в таблоидния отрасъл, известна като " дръж и убий ", напомни АП.
 
" Ню Йорк " показва, че съгласно коментар на Белия дом Т ръмп в никакъв случай не е имал връзка с тази жена. Предполагаемият му романс се е случил малко, откакто той подписва третия си брак с Мелания, която му е актуалната брачна половинка.
   
Former Playboy Model Karen McDougal Alleges Affair With Donald Trump on Now Breaking News India http://nowbreaking.in/world/former-playboy-model-karen-mcdougal-alleges-affair-with-donald-trump/
Публикувахте от в 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР