Доналд Тръмп подчертава престъпленията, извършени от мигранти в САЩ незаконно,

...
Доналд Тръмп подчертава престъпленията, извършени от мигранти в САЩ незаконно,
Коментари Харесай

Тръмп се фокусира върху мигрантите и престъпността: Ето какво показва изследването

Доналд Тръмп акцентира закононарушенията, осъществени от мигранти в Съединени американски щати нелегално, като част от акцията си за продобиване на Белия дом, повтаряйки реториката, употребена по време на предходния му мандат за президентството. Но изследванията демонстрират, че имигрантите не са по-склонни да се занимават с престъпност.

Какво споделя Тръмп за имигрантите и престъпността?

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, републиканец, оспорващ президента Джо Байдън в Изборите през ноември се концентрира върху закононарушенията, осъществени от имигранти в Съединени американски щати незаконно, като част от аргумента си за по-строг граничен надзор.

Г-н Тръмп споделя, че политиките на господин Байдън са прекомерно разрешителни и жигосах закононарушенията, осъществени от имигранти в страната нелегално като „ мигрантско закононарушение на Байдън “.

Наскоро господин Тръмп и републиканците се концентрираха върху случая с Лейкън Райли, 22-годишна студентка по медицински сестри от Джорджия, за която се твърди, че е убита нелегално от венецуе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР