Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд

...
Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд
Коментари Харесай

Тръмп събра над 50 милиона долара за една вечер за предизборната си кампания

Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския съумя да събере над 50,5 милиона $ за предизборната си акция по време на вечеря в Палм Бийч, близо до Мар а Лаго, първокласната резиденция на някогашния президент във Флорида, съобщи Франс прес.

Събитието беше проведено от милиардера Джон Поулсън. Сред гостите беше предприемачът Робърт Бигълоу, забогатял в хотелиерството, преди да оглави компания за авиокосмически проучвания, и Джон Кациматидис, притежател на верига магазини за хранителни артикули. На събитието участва и брачната половинка на Тръмп  - Мелания.

Тръмп означи, че вечерта е била невероятна, още преди да е почнала и че хората са желали да дарят за идеята, за това Америка да си върне величието. 

Според „ Вашингтон пост “ на вечерята във Флорида мястото на масата на Тръмп се е котирало за 814.600 $, написа Българска телеграфна агенция.

Преди към седмица демократът Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в провежда сходна вечеря в Ню Йорк с присъединяване  на някогашните президенти Бил Клинтън и Барак Обама  Барак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на Съединени американски щати. Роден е на 4 август 1961 година в Хавай. Той е първият, само че тогава съумя да събере едвам 25 милиона $.

Събраните суми служат за финансиране на обиколките из страната на претендентите за президент, за хонорари за екипите им, за поръчка на допитвания и за заплащане на телевизионни реклами.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР